Assi ja Pate pentue

PITKÄKARVAINEN COLLIE PENTUE

Astutettu, arvioitu syntyvän joulukuussa 2020 viikolla 52

Emä: Maple Yard Rockfeller ”Assi”

Terveys

  • silmät cea-vapaa/cea-vapaa
  • lonkat B/A, BLUB 102
  • kyynärnivelet 0/0
  • Selkä: LTV0, VA1, Ei spondyloosia ( SP0 )

Luonne ja käyttö

Assi on hyvin nopea ja sähäkkä agilitykoira. Assi kilpailee agilityn 1-luokassa. Keskittyy hyvin ja syttyy tekemiseen nopeasti, nauttii kilpailuista. Ei stressaa eikä paineistu kisatilantissa. Vauhdiltansa luokkansa nopeimpia. Hyvä hyppytekniikka, ja helposti koulutettavissa. Palkkaantuu lelulla hyvin.


Assi asuu lapsiperheessä, ja tullee erinomaisesti toimeen lasten kanssa. Avoin ja ystävällinen koira, helppo kotioloissa. Tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa, ei tappele. Perusterve, hyvärakenteinen koira jolla liioittelematon ja helppohoitoinen turkki. Iloinen koira joka rakastaa ulkoilua ja ihmisten kanssa touhuamista. 


Assin emä kilpaili agilityssä maksi 3-luokassa ja oli myös hyvin vauhdikas collie. Emänlinjassa tulee menestyneitä harrastuskoiria, valioita löytyy niin agility-toko- kuin käyttöpuoleltakin. Lisäksi suvussa näyttöä on paimennus paimennuspuoleltakin. Assin sukutaulusta löytyy myös ruotsalaisia harrastuslinjoja. Assin isä Boomerang on lyhytkarvaiseen pentueeseen syntynyt pitkäkarvainen uros, joka on siirretty pitkäkarvaisten rekisteriin. Boomerang on australialaisia sukuja, silmiltään geneettisesti terve. Assin suku on sekoitus suomalaisia, ruotsalaisia sekä australialaisia harrastuskoiria. Monipuolisia harrastuskoiria joilla on suvussa agility-, toko- sekä paimennuspuolelta näyttöä.

Isä: Maple Yard Voltage ” Pate”

Terveys

  • silmät cea-vapaat/cea-vapaat
  • lonkat A/B
  • kyynärnivelet 0/0
  • selkä LTV1, VA0

Luonne ja käyttö

Pate on iloinen ja hyvin vauhdikas uros. Aloittaa agilityssä kisaamisen 2021. Sosiaalinen uros joka pitää ihmisistä ja muista koirista. Pate asuukin kahden muun uroksen kanssa ongelmitta, eli ei tappele eikä ole dominoiva. Oppii nopeasti asioita ja on erittäin lupaava agilityssä. Hyvä vauhti ja motivaatio treeneissä. Hyvä hyppytekniikka ja hyppää helposti jopa korkeammatkin hypyt. Patella on pitkärunko ja erinomainen rakenne. Pate on myöskin perusterve, ei esiinny allergioita eikä herkkävatsaisuutta.


Paten sisarukset on harrastavissa kodeissa ja useampia niistä tullaan näkemään kisakentillä, agilityssä, tokossa sekä paimennuksessa. Paten emä kisaa agilityssä maksi 3-luokassa on saavuttanut yhden SERTI valionarvoon ja oikeus kisata paimennuksessa 2-luokassa. Paten emän veljissä kaksi kilpailee paimennuksessa  3-luokassa ja on voittanut rotumestaruuden ja SM pronssia paimennuksessa. Paten emälinjoissa on kuudessa sukupolvessa hyvin menestyneitä SM tasolla kilpailleita, valioituneita agilitycollieita. Lisäksi suvusta löytyy tottelevaisuusvalioita ja myös käyttövalioita. Paten isälinjasta tulee Maple Yard Challenger, joka on kantanarttuni FI AVA, TVA, BH Purple Pearl´s Illusia eli Vekin poika. Vekin takaa tulee menestyneitä Käyttövalioita.

Kiinnostuitko?

Tämä pentue on linjaus menestyneisiin Maple Yard harrastuskoiriin. Molemmin puolin suvussa on näyttöä harrastuksissa toimivista ja menestyneistä collieista jo 6. sukupolvessa! Yhdistelmästä tulee takaa molemmat Maple Yard kantanartut: FI AVA, TVA, BH PURPLE PERL´S ILLUSIA ” VEKKI” SEKÄ FI AVA, TVA, BH, JK1 MISTY ISLAND COPYCAT ”ANZA”.

Kasvattajalla on 15-vuoden kokemus collieiden kasvatuksesta ja 20 vuoden kokemus kilpailemisesta erilajeissa. Pennut pentutestataan, sirutetaan, madotetaan ja sosialistetaan hyvin ennen luovutusta. Kasvattaja on pentujen kanssa kotona luovutusikään asti ja näin ollen pennut saavat paljon erilaisia kokemuksia ennen luovutusta. Tarvittaessa kasvattaja antaa neuvoja sekä koulutusta eri lajeihin, lisäksi järjestän joka vuosi viikonloppuleirin ja useita koulutustapahtumia kasvateilleni. Meillä on mielettömän hyvä MAPLE YARD TEAM, jossa saa ohjeita ja neuvoja jokaisen osa-alueen huippuosaajilta.

KENNEL MAPLE YARD ON VOITTANUT JO VIITENÄ VUOTENA PERÄKKÄIN VUODEN COLLIEKASVATTAJA PALKINNON JA VUODEN JALOSTUSNARTTU KILPAILUN.

Ota yhteyttä niin etsin sinulle juuri sopivan pennun, joko harrastuskoiraksi tai lenkkikaveriksi.