Eve ja Einstein w-pentue

Syntynyt 24.1.2020 5 narttua ja 3 urosta.

Emä:  FI AVA, AVA-H Maple Yard Koh-I-Noor ”Eve”

  • silmät Cea-vapaat/Cea-vapaat
  • lonkat C/C ( matalat lonkkamaljat)
  • kyynäreet 0/0
  • polvet 0/0
  • OCD terve ( koko pentue on terve)
  • selkä ja lanneranka kuvattu epävirallisesti terveeksi ( kuvattiin ilman rauhoitusta ja siksi kuvia ei voitu lähettää kennelliitton arvioitavaksi, kuvat on arvioinut ortopedi Janne Ojala)
Evestä:
Eve on paras kisakoirani. Agilityssä todella vauhdikas ja periksiantamaton työskentelijä. Palkkautuu sekä namilla että lelulla. Rakastaa työskentelemistä ja nauttii kilpailemisesta.  Tulee ohjauksiin hyvin, kääntyy pienellä, ei käytä silmää. Eve on pieni ja sähäkkä agilitytykki. Parhaimmillaan ollut Suomen rankingissa kymmenen parhaan joukossa. Eve on kilpaillut ympäri Eurooppaa. Koira jonka kanssa on helppo matkustaa, autossa, laivassa, junassa ja lentokoneessa.
Kotona Eve rakastaa pitkiä metsälenkkejä ja juoksemista. Kesällä uinti on Even mielestä ihan parasta. Sisällä on äärettömän helppo ja huomaamaton koira. Tulee hyvin toimeen meidän koiralaumassa, ei haasta riitaa. Hiljainen ja todella kiltti kotioloissa.
Eve on perusterve koira, ei allergioita ja hyvä mahainen ja sillä on hyvä ruokahalu. Ihmisille Eve on avoin ja ystävällinen.
Eve on pienikokoinen, iloinen ja hyvin miellyttämisenhaluinen bordercollie. Evellä on todella hyvä hyppytekniikka, ja harvoin tiputtaa rimoja.
Even suvussa on emälinjassa menestyneitä agilitykoiria useassa sukupolvessa. Isän puolelta tulee menestyneet Promillen agility bortsut. Even isä Kosti on agilityn  MM-hopeamitalisti Promillen Cinzanon täysveli.

*****

Isä: Easypower’s Asterix” Einstein” 

  • silmät CEA-vapaat/CEA-vapaat ( geneettisesti terveet)
  • lonkat A/A
  • kyynäreet 0/0
  • selkä: VAO0, SP0, LTV0 ( terve kokonaisuudessaan)
EInsteinista:
Einstein on redtricolor uros. Kilpailee agilityssä maksi 3-luokassa. On hyvin nopea koira, joka tulee hyvin ohjauksiin. Hyvä työmoottori ja palkkautuu jo pelkästä tekemisestä.
Kotiloissa Einstein on kuuliainen ja nöyrä. Hyvin helppo kotona. Ystävällinen vieraille koirille sekä ihmisille.  Einstein on perusterve koira, joka on geenitestattu täysin terveeksi. Kuvia Einsteinista (linkki galleriaan).

*****

PENNUISTA ODOTAN HYVIÄ SEKÄ MONIPUOLISIA HARRASTUSKOIRIA TAVOITTEELLISEEN KILPAILEMISEEN. MOLEMPIEN VANHEMPIEN SUVUSSA ON SEKÄ HARRASTAVIA, ETTÄ PAIMENTAVIA KOIRIA.
KASVATTAJALLA ON 10-VUODEN KOKEMUS TYÖLINJAISTEN BORDERCOLLIEIDEN KASVATUKSESTA SEKÄ NIIDEN KOULUTUKSESTA.
PENNUT MYYDÄÄN AKTIIVISIIN, HARRASTAVIIN KOTEIHIN.