April ja Benkku v-pentue

ASTUTETTU. Pennut syntyvät toukokuussa vko19, luovutus kesäkuun lopulla

– Lonkat B/B
– kyynäreet 0/0
– selkä, VAO 0, LTV1
– silmät CRD/ CEA-vapaa ( Distichiasis eli yksi ylimääräinen ripsi)
– kilpailee agility maksi 2-luokassa
– Hyväksytty koulutustunnus paimennuksesta PAIM1

April on hyvin nopea ja sähäkkä agilitykoira, joka palkkaantuu lelulla sekä namilla. April kilpailee paimennuksessa ja on saavuttanut jo hyvin nuorena koulutustunnuksen PAIM1 -tuloksen. Se oppi paimennuksen nopeasti ja on luontainen paimen.
April syttyy nopeasti tekemiseen ja on mielyttämisenhaluinen sekä innokas harrastuskoira, joka ei paineistu vaan kykenee tekemään parhaimmat suorituksensa kisatilanteissa. Kotioloissa April on avoin ja ystävällinen ja tulee hyvin toimeen perheen muiden koirien kanssa.  April on perusterve, hyvävatsainen narttu, jolla ei ole alusta-arkuutta tai ääniherkkyyttä.
Taustalta tulee neljässä ylenevässä polvessa agilityssä menestyneitä MAPLE YARD koiria, useita agility- sekä tottelevaisuusvalioita. Aprilin isä on ruotsin tuontiuros, jolla on upea harrastuskoiran luonne ( luonnetesti +190 ) ja tuloksia myös agilitystä.

*******************************************************

– lonkat A/A
– kyynäreet 0/0
– silmät CEA-vapaa/CEA-vapaa
Geenitestit:
– DM N/N ( terve)
– rcd2-PRA N/N (terve)
– MRD +/- (kantaja)
– Hyperuricosuria N/N ( terve)
– Collieyhdistyksen paimennustaipumuskoe ( epävirallinen) HYVÄKSYTTY

Benkku on avoin ja ystävällinen uros. Sillä on vilkas ja iloinen luonne. Benkku on ollut perusterve, ei ole ollut mitään terveysongelmia.
Benkun suvusta löytyy kantanarttujani FIN AVA & TVA Purple Pearl´s Illusia ja FIN AVA Maple Yard Chupa Chups, joka on perittänyt useita agilityssä, tokossa ja PK puolella menestyneitä koiria. Nämä nartut ovat olleet hyvin vahvoja luonneperiyttäjiä, ja tämän yhdistelmän kautta saan tähän pentueeseen näitä vanhoja upeita harrastuslinjojani. Toiselta puolelta Benkun suvusta tulee pinakoiria ( eli pitkäkarvaisia nahkoja) joten yhdistelmä on kokonaisuudessaan ulkosiitos.

Pennuista odotan toimivia harrastus koiria. Suvussa on hyvin paljon sekä emä-että isälinjassa näyttöä paimennusominaisuuksista sekä harrastuspuolelta (Agilityssä ihan SM-tasolla menestyneitä collieita).

HYVÄLLÄ HARRASTUSKOIRALLA ON HERMOT KUNNOSSA, JOTEN SE ON MYÖS TASAPAINOINEN KOIRA KOTIOLOISSA.

Pennut luovutetaan siruitettuina, ell tarkastamina, silmäpeilattuina sekä madotettuina. Pennut pentutestataan.
Pennut sosialistetaan hyvin ja ne pääsevät tutustumaan lampaisiin ennen luovutusta. Kasvattaja kilpailee agilityssä aktiivisesti ( ja kokemusta myös paimennuksesta, toko sekä Pk puolelta) joten tarvittaessa kauttani saa koulutusapua.
Kennel Maple Yard on voittanut jo 4-vuotena peräkkäin Vuoden Collie Kasvattaja kilpailun ja tästä yhdistelmästä löytyy kaikki vuoden jalostuskilpailussa menestyneet Maple Yard nartut.