pehko.net
pehko.net

Maple Yard Q-pentue

Syntynyt 01.04.2016
1 blm uros & 3 tri narttua

KAIKKI PENNUT ALUSTAVASTI VARATTU!
Maple Yardin ensimmäinen blue merle-kasvatti!


emä: BH TK1 AGI3 Maple Yard Daiquiri

pilkku

- lonkat A/A
- kyynärät 0/0
- selkä kuvattu epävirallisesti terveeksi
- silmät CEA-vapaa/CEA-vapaa
- luonntesti +157
- kilpailee agility maksi 3-luokka ( 1 x SERTI / luokkavoitto)
- hyväksytty käyttäytymiskoe (BH)
- toko AVO-luokka
- näyttely ERI
>> oma tietosivu

Pilkku on vilkas collie, jolla on erinomainen toimintakyky. Ei paineistu ja rakastaa työntekoa. Suvussa on hyvin paljon näyttöä koulutettavuudesta mm. emänemä: FIN AVA, TVA, JK1 Misty Island Copycat emäemä FIN AVA & TVA Misty Island Kith N´Kin ( Maple Yard kennelin kantanarttu) emänemänisä FIN KVA Twilight Moon Fair Foxy. Pilkun isälinja on Ruotsista, jossa useita haku- ja jälkipuolella menestyksekkäästi kisanneita koiria mm. isä Mari Mon´s Such a Night ja Folias Zing, jotka ovat ruotsalaista harrastuslinjaa.

Pilkku on erinomainen jalostuskoira, koska sillä on hyvät äidinvaistot ja se hoitaa pennut erinomaisesti.

Jalostusnäyttöä Pilkulla on kahdesta pentueesta. Pennut ovat hyvin vietikkäitä ja erinomaisia harrastuskoiria. Terveystulokset mm. luusto ovat keskiverto collieita parempia. Jälkeläisiä kilpailee agilityssä maksi 3-luokassa ja tokossa voittaja-luokassa. Kaksi jälkeläistä on suorittanut hyväksytysti paimennustaipumustestin ja yksi jälkeläisistä on läpäissyt paimennuksen perusradan hyväksytysti ( vastaavanlaisia collieita, jotka ovat läpäiseseet kyseisen radan ei ole useita). Pilkku on vuoden 2013 Collieyhdistyksen paras jalostusnarttu ja vuoden 2014 toiseksi paras jalostusnarttu. Pilkulla ei ole ääniarkuutta, ei alusta arkuutta eikä minkäänlaista epävarmuutta. Pilkku on vauhdikas ja toimiva harrastuskoira jolla on kapasiteettia.


Isä: Skyelice Arctic Explorer Peary "Perry"

perry

- lonkat B/B
- kyynärät 0/0
- crd-todettu
- Näyttely EH - Luonnetesti +190

Perry on hyvin avoin ja ihmisrakas, rohkea, itsevarma, iloinen, vilkas ja vauhdikas. Perry rakastaa tekemistä, oppii nopeasti ja on hyvin toimintakykyinen tilanteessa kuin tilanteessa. Myös ehdottoman alustavarma. Perry kilpailee agilityssä 2-luokassa. Muutoin harrastamme myös tokoa ja jälkeä. Huumorintajuinen poika, joka palkkautuu sekä ruuasta että leikistä. Perusterve, ruotsintuonti uros.

Perry on MH-testattu Ruotsissa (video http://www.skyelice.se/perrymh.html) ja luonnetestattu +190 p. laukausvarmana Suomessa (video http://www.aktiivicolliet.net/ltvideot.htm).

Perryn suvusta löytyy muotovalioita niin isä kuin emäpuolelta sekä menestystä harrastuskentiltä mm. pk-puolelta.

Geenitestattu: ei periytä PRA-rcd2 (terve), MDR1 (kantaja), DM/DM.


perry


Jos haet collieta harrastuskäyttöön ja haluat koiran jolla on hyvä hermorakenne, koulutettavuutta, sekä viettejä niin ota yhteyttä niin etsitään juuri sinulle sopiva pentu :)

Pennut luovutetaan pentuetstattuina ( pentutestin tekee opaskoirakoulun ja kennel Tending kasvattaja Pekka Korri) siruitettuna, madoitettuina, hyvin sosiaalistettuina, eläinlääkärin tarkastamina sekä silmäpeilattuina. Pennun mukaan saa laajan koulutus- sekä pennun kasvatuskansion.

Kasvattajalta saa koulutusapua ja ohjeita koko koiran elinkaaren ajan. Kasvattaja kilpailee agilityssä SM tasolla ja on kouluttanut tokossa useita valioita joten tietoa ja taitoa koulutukseen löytyy. Tuen ja autan kasvatinomistajia aina tarvittaessa.

ETSITÄÄN HARRASTAVAA SIJOITUSKOTIA NARTTUPENNULLE!

web design by Evie Rekola